• Gratis verzending vanaf €75 - snelle verzending - verzending naar Nederland €8,75 en België €6,99 - GRATIS shopper vanaf €80

LEVERING & RETOURBELEID

BETALING

Betalen gebeurt steeds na je bestelling. Eenmaal je gekozen hebt, kun je je winkelmandje afrekenen.
Betalen gebeurt snel, eenvoudig en veilig via:
* Bancontact
* Visa
* KBC

Ook kan je kiezen om je bestelling vooraf te betalen, je ontvangt dan een e-mail met de juiste informatie, zolang het geld niet op onze rekening staat zal er niet aan je bestelling gewerkt worden.


Alle prijzen op Personalgifts-AircJo zijn incl.BTW.

Indien je graag een offerte wenst te ontvangen, neem dan contact met ons op via: sahin.aircjo@outlook.com.

VERZENDING

Vanaf 50 euro hanteren wij gratis verzending voor België en Nederland

Eenmaal wij je bestelling ontvangen hebben, wordt deze zo snel mogelijk voor jou op maat gemaakt.
Je ontvangt een e-mail met bevestiging van je bestelling. Eenmaal verzonden ontvang je een tweede e-mail om je op de hoogt te houden.

Verzendingen gebeuren via Bpost. Je kan kiezen om je bestelling bij jou thuis te laten leveren of om te laten leveren op een afhaalpunt in je buurt.

Je bestelling zal verzonden worden tussen de 7 à 10 werkdagen, wil je deze sneller? neem dan gerust contact met ons op via: sahin.aircjo@outlook.com

Heb je gekozen voor afhalen van je bestelling, dan nemen wij contact met je op van zodra je bestelling klaar is.

RETOURNERING

Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd, deze zijn op maat gemaakt dus kunnen niet doorverkocht worden.

Is er iets mis met de hechting van je bedrukking dan kan je ons steeds contacteren, je kan dan retourneren binnen de 14 dagen. Enkel en alleen na contactopname met ons.

Pak het artikel goed in en geef het af in het postkantoor of dichtstbijzijnde postpunt. Eenmaal we de geretourneerde artikels ontvangen hebben in oorspronkelijke, ongebruikte staat en originele verpakking, sturen we je het vervangende artikel op. 

De kosten voor een retour zijn steeds ten laste van de klant.